Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Избори 2017

Бойко Борисов: Този резултат препотвърди категорично, че ГЕРБ трябва да е водеща партия в управлението

Този резултат препотвърди категорично, че ГЕРБ трябва да е водеща партия в управлението. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.
„Тъй като няма окончателни резултати и в следващите часове и дни може да има промени искам да благодаря на всички българи, които участваха на тези избори, не само на нашите симпатизанти, а на тези, които подкрепиха всички партии. От доста време срещу нас имаше един достоен съперник. С ясното съзнание, че още нямаме окончателни резултати, докато дойдат те, искам да поздравя и колегите от БСП за сериозната и мъжка битка. От доста време се озорихме в едни избори – чест и уважение на всички избиратели на другите партии, които дадоха гласа си за тях“, заяви Борисов.
„Демокрацията винаги е била по-важна за нас. Ние постъпихме морално, подадохме оставка и се преброихме. Този резултат препотвърди категорично, че ГЕРБ трябва да е водеща партия в управлението. Ще положим огромни усилия, надявам се с малки компромиси, на базата на програмите, да може с преговорите с потенциалните партньори, бързо да се направи правителство, което да отговори на очакванията на хората и във вътрешен план, а и в тази тежка външна обстановка“, каза още той.

Агенция ФОКУС

Related posts

Областният управител Златко Митрев обсъди хода на организационно-техническата подготовка за предстоящите избори с представители на РИК, ОДМВР и РДПБЗН

velingradnews

Борисов прогнозира: След вота в неделя – разединен народ

velingradnews

ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ: ГЕРБ води с над 4% пред БСП

velingradnews
Loading Facebook Comments ...