Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Институции ОБЩЕСТВО

Велинград се включва в две от категориите за Годишните награди в туризма

За първи път тази година Министерството на туризма учредява Годишни награди в туризма. Целта на конкурса е насърчаване развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристически обекти и дестинации, а надпреварата ще даде възможност на участницитеда получават заслужена оценка за усилията си в посока подобряване на туристическия продукт.

Община Велинград подаде апликационни форми за участие в конкурса за две категории -„Община на 2016 за балнео и спа туризъм” и „Туристическа дестинация”. Като партньор общината фигурира и в още една категория „ Туристическо събитие” за първото Голямо писане на великденски яйца от Чепинския край”

След оценяването на всяка кандидатура ще бъдат излъчени по 6 финалиста в категориите за общини и по 10 финалиста за „Туристическа атракция” и „Туристическо събитие”.  Имената им ще бъдат на сайта на Министерство на туризма и в рамките на месец с интернет гласуване ще бъде избран победителят във всяка една категория.

Наградите ще бъдат връчени на церемония през декември

Related posts

Община Велинград Ви призовава заедно да опазим през зимата чист въздуха, който дишаме!

velingradnews

СЪОБЩЕНИЕ от Централната избирателна комисия

velingradnews

Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР), изпрати официално писмо до Министър-председателя на Република България във връзка с изказване на министър Радев

velingradnews
Loading Facebook Comments ...