Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Любопитно ОБЩЕСТВО

В периода от 22.07.2016г. до 04.08.2016г. на центъра на град Велинград ще бъде проведено Национално изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА.

В периода от 22.07.2016г. до 04.08.2016г. на центъра на град Велинград пред сградата на Общината ще бъде проведено Национално изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА. Изложението се организира и провежда от „Български бизнес форум” ООД със съдействието на Община Велинград и ОП „Спортни имоти и пазари и Туристически информационен център”. В продължение на две седмици 17 фирми български производители ще представят дамска и мъжка конфекция, детско облекло, български чанти, мъжко, дамско и детско бельо, спално бельо, спортни екипи и трикотажни изделия.

Related posts

144 години безсмъртие: Във Велинград пред възпоменателната плоча на Апостола на свободата бе отслужена панахида от енорийският свещеник Отец Антон, в памет на Васил Иванов Кунчев- Левски

velingradnews

Съобщение от EVN

velingradnews

В Туристическия информационен център се проведе работна среща във връзка с Плана за управление на горите в община Велинград.

velingradnews
Loading Facebook Comments ...