Селскостопанска работа в Европа

  Испанска фермерска компания  -Име:MASIA CISCAR S.A.

с месторабота :Финка Ла Редондела набира селскостопански работници на възраст от 18 до 45 години – жени за бране на ягоди, малини и боровинки.

Изисквания– основно образование, опит и владеене на език не са задължителни  Брой свободни работни места:300.

Заетостта е сезонна -2-3месеца или до приключване на кампанията.

 

Португалската фермерска организация -Мадре Фрута /Madre Fruta/ набира сезонни селскостопански работници за бране на меки плодове, предимно малини, за няколко от включените в организацията работодатели – Хубел Агрикола /Hubel Agrícola/, Джи Би Ай груп /JBI Group/ и Агривабе

Месторабота:  Португалия, област Алгарве /Олхайо, Фаро, Тавира/

Изисквания: Възраст между 18 и 50 години; Физическа пригодност и издръжливост;Чисто свидетелство за съдимост; Образование: минимум завършен 8 клас /основно образование/;Професионален опит: с предимство са кандидатите, които имат опит в бране на меки плодове; Допустими са и кандидати с опит в селскостопанска работа в оранжерии;Езикови умения: владеенето на английски, португалски или испански език е предимство, но не е задължително условие. Срок на заетостта: сезонна заетост за период от 2-3 месеца.

Начин за кандидатстване и подбор и за двете обяви: Записване в Дирекция „Бюро по труда”, чрез попълване на апликационна форма.