Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Институции

Дневният център за възрастни хора с увреждания с ново возило

Поради големия капацитет на ползвателите на Дневен център за възрастни хора с увреждания и нуждите на услугата „От врата до врата”, д-р Костадин Коев  внесе в Общински съвет проекторешение за закупуването на 25 местно превозно средство за центъра, което да бъде закупено със средства от делегирания им бюджет.  С единодушие местния парламент даде съгласието си.

След проведена обществена поръчка , възрастните хора от центъра  вече се радват на новото си возило „Ивеко”, което е с платформа за инвалидни колички. Директорът а ДЦВХУ Елена  Янева- Зисова бе организирала тържествено посрещане на  новата си придобивка. Тя благодари на кмета д-р Коев и ОбС Велинград, за съдействието и загрижеността.

За доброто настроение се погрижи Детски фолклорен ансамбъл „Чепинче” при ОНЧ „Кирил и Методий -1905” с ръководители Аделина Пещерска и Ели Саздова.

Related posts

Четвърти ден издирват Мехмед от село Света Петка в Рила

velingradnews

Засилен трафик: Хиляди пак хукват за Гергьовден

velingradnews

След заседанието на ОЕК са предприети мерки срещу „инфлуенца” по птиците На 28.11.2016г. от 10:00 часа в малката зала се проведе заседание на Общинската епизоотична комисия

velingradnews
Loading Facebook Comments ...