Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Институции

Д-р Костадин Коев, кмет на Община Велинград: Благодаря на правителството и лично на Цветан Цветанов за безрезервната подкрепа, която оказват на Общината

Благодаря на правителството за осигурените средства за изграждането на нова детска градина в село Драгиново, каза по време на първата копка за нейното строителство, кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пазарджик.

Той благодари лично и на председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който е изпълнил поет ангажимент към жителите на най-голямото село в област Пазарджик. „Нашите ангажименти не свършват до тук, защото в рамките на този мандат сме обещали и трябва да изпълним още доста неща. До края на месец септември ще бъде избран изпълнител за единия от проектите – пътя Велинград-Драгиново, в същия срок ще бъде избран изпълнител и на проекта за улиците в селото. Друг ангажимент, който успяхме да изпълним е за парцелиране на имотите в ромската махала. След това те могат да бъдат узаконят имотите си. Проблемът с водата във високите части на село Драгиново също не е решен напълно. Подобрихме водоснабдяването, но водата все още идва със замътненост и трябва да направим всичко възможно, за да можем да финансираме и този проект, който е на стойност около 150 000 лева“, каза също Коев. Той благодари още един път на Цветан Цветанов за безрезервната подкрепа, която оказва на Община Велинград.

Агенция ФОКУС

Related posts

2800 лева бяха събрани за Кристиян Чолаков

velingradnews

Нова наредба ще ръководи рекламна и информационна дейност в Община Велинград

velingradnews

През тази седмица започва раздаването на храни на нуждаещи се в общините Велинград, Ракитово и Сърница

velingradnews
Loading Facebook Comments ...