Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Здраве

Как да изхвърлим повече токсини през Коледните пости и да засилим имунитета?

Започнаха 40-дневните Коледни пости – време за почивка на храносмилателната система и изчистване на организма от отровите. Едно лесно и изпитано средство за оздравяване и балансиране на организма. Така и така постим, защо да не използваме тези дни, за да станем по-здрави, като ускорим очистващите процеси  и обновяването на клетките? Защо да не се почувстваме по-жизнени и млади?

 

Изучавайки проблемите на човешкия живот и дълголетието, много учени и лекари, посочват токсините, които се натрупват в дебелото черво, като една от причините, водещи до преждевременното изхабяване на човешкия организъм. Когато дебелото черво се очиства редовно, черният дроб не се обременява и енергията, която се използва за токсичните субстанции, може да се използва за полезна дейност от другите органи и системи. Всеки, който иска да предпази организма си от преждевременна старост, трябва да води борба срещу вътрешната автоинтоксикация на организма, да се грижи за хигиената на вътрешните органи.

 

Това се постига лесно с два натурални сиропа – швейцарски и български. „Мадал Бал“ е дървесен палмов сироп, произвеждан от 50 години в Швейцария и разпространяван в над 130 страни. Бионсе, Наоми Кембъл и куп холивудски звезди редовно го ползват за пречистване, отслабване и подмладяване. „Мадал Бал“ изхвърля всички болни и стари клетки, лошия холестерол, токсините и отпадните продукти. Така организмът се обновява и подмладява, „диша” свободно и е по-жизнен. За това хората, които пият „Мадал Бал” са видимо по-енергични и по-млади.

 

„Дар от Гарабитов“ е сътворен от терапевта, йога учител, заслужил треньор по борба и автор на известната едноименна методика за здравословно отслабване и бързо възстановяване на организма от травми и възпаления Иван Гарабитов. Български учени доказаха, че създаденият от него сироп, уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед, детоксикира организма, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява жизнеността.

 

Приемането на двете напитки по време на постите води до лесно и бързо изхвърляне на отровите от тялото, сваля излишните килограми, повишава енергичността, подобрява качеството на съня, подмладява и изглажда кожата, засилва здравината и блясъка на косата, подсилва имунната система, подобрява храносмилането и водно-електролитния баланс, спомага при лечението на простуда и грип. Когато се пият сиропите, не се изпитва глад, тъй като те са течна храна, която дава на организма здраве, сила, тонус. Детоксикацията с тях води до подмладен външен вид и човек в добро настроение посреща зимните празници и делници.

Related posts

Дарете кръв подарете живот

velingradnews

Пиенето на малко вода води до проблеми

velingradnews

МБАЛ „Велинград“ ще плаща близо 30 000 лв. стари сметки за ток

velingradnews
Loading Facebook Comments ...