Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Криминално

Липсват части от тялото на откритата във Велинград жена

Труп на жена изплува във водите на река Чепинска. Към този момент все още не е ясна нейната самоличност, както и причината за смъртта. Сигналът за безжизненото тяло е подаден в късния следобед от жители на Велинград. Те не пожелаха да застанат пред камерата ни, но разказаха, че гледката била ужасяваща. По информацията на очевидци, части от тялото на жената липсвали.

На мястото незабавно пристигнали екипи на полицейското управление и областната дирекция в Пазарджик. Извършен е щателен оглед от експерти и криминалисти под ръководство на разследващ полицай.

На този етап самоличността на жената не е установена, затова и от полицията отказват коментар. По неофициална информация, при първоначалния оглед криминалистите са констатирали, че трупът е престоял много време във водата. На този етап няма информация и за причината за смъртта и дали се касае за убийство, самоубийство или нещастен инцидент. Трупът е откаран за аутопсия в “Съдебна медицина”-Пазарджик. Извършват се действия за изясняване самоличността на жената, както и за установяване и задържане на извършителя. По случая е образувано полицейско производство, работата продължава.

telemedia.bg

Related posts

Велинградчанка подкара „Ауди“ с чужда книжка, пробва да заблуди автопатрул

Екип vip-velingrad.com

Трима нелегални дървосекачи са задържани в РУ-Велинград

Съдът във Велинград ГЛОБИ 1000 лв. ракитовец, ПОСТАВЯЛ 3 месеца букети ЧЕМШИР с черни ПАНДЕЛКИ и рисувал КРЪСТОВЕ между Общината и Горското, той обжалва

Loading Facebook Comments ...