Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Криминално

Мъж заля лицето на жена си с неизвестна субстанция във Велинград

Мъж е залял лицето и главата на 32-годишната си жена с неизвестна субстанция във Велинград, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Инцидентът е станал в сряда вечерта в ромския квартал на града, пред къща, в която двамата живеели на семейни начала. Пострадалата е била откарана незабавно в местната болница, където и е била оказана медицинска помощ.

Според лекари, жената е била залята с парлива течност, или реактив, причинил повърхностни изгаряния на кожата, което е довело до промяна на нейната пигментация. В никакъв случай обаче не става въпрос за киселина, която би причинила тежки дълбочинни изгаряния и обезобразяване. Вида и произхода на течноста се изясняват.

Според публикации в социалните мрежи пострадалата се казва Бела и е майка на 5 деца. За нападението е бил задържан мъжът, с който многодетната майка е живеела на семейни начала повече от 10 години. Той е и баща на децата й. 24 часа след задържането му мъжът е бил освободен от полицейския арест, защото прокуратурата не е удължила с постановление този срок. След оказаната й медицинска помощ пострадалата е била освободена от болницата за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

24chasa.bg

 

Related posts

Драгиновец с товарна кола при обратен завой причини смъртта на моторист от Пловдив

302 са свидетелите по дело за ЛИХВАРСТВО срещу велинградчанин, БРАНЯТ го трима адвокати

Двама жители на Костандово превозвали незаконно добити дърва са задържани в ареста.

Loading Facebook Comments ...