Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Институции

Община Велинград ще използва сградата на Диетичния стол за социални дейности

След придобиването от Община Велинград на собствеността върху сграда за обществено хранене, Общинският съвет реши да бъде променено предназначението й. Това съобщи Бояна Кирилова от общинската администрация. Тя уточни, че сградата на бившия Диетичен стол е предоставена безвъзмездно на общината от Министерството на здравеопазването. „С решението за промяна на предназначението й тя ще се използва за социална и образователна дейност. С придобиването на тази сграда Община Велинград ще придобие още една допълнителна възможност да продължава и надгражда своите инициативи в тази сфера”, коментира Кирилова. Тя каза също, че в момента сградата не е действаща и е в окаяно състояние. „Тя има нужда от сериозен ремонт, а Общината планира извършването на такъв”, допълни Кирилова.

Агенция ФОКУС

Related posts

Проект“ Нова визия на централна градска част, местата за отдих, ремонт и реконструкция на улична мрежа в град Велинград”

velingradnews

Без вода на 07 и 08 август

velingradnews

Областна администрация Пазарджик е отличена със специална грамота за пътна безопасност. Наградата бе връчена на зам. областният управител Стефан Мирев

velingradnews
Loading Facebook Comments ...