Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Спорт

ПК „Белмекен” на Балканиадата по плуване

Състезателят на Плувен клуб „Белмекен” Ангел Йовчев отново постигна голям успех на плувния турнир „Младост”, който се проведе на 22 и 23 април  в Пловдив. В борбата за голямата награда той постигна  второто по сила постижение  на турнира, съответстващо на  674 точки по ФИНА. Купата и голямата взе Светлозар Николов от ПК „Спринт”  със 678 т.

Стоян Допчев  спечели 2 сребърни медала на 50 и 100 м св. стил при мъжете.   При юношите старша възраст Ангел Йовчев е със сребърен медал на 400 м св. стил и Радослав Кривулев със сребърен медал на 50 м бруст. Радина Попова спечели сребърен медал  на 50 м св. стил при девойките старша възраст. Ясен Кичуков постигна второ време при родените 2002 г. на 50 м св. стил, а  Росен Кривулев се класира четвърти на 100 м бруст при мъжете.

На 5 и 6 май в София е домакин на Балканските игри по плуване за младежи и девойки.  Ангел Йовчев  е в състава на националния отбор и с  треньорката си Йорданка Пенина замина на лагер на Дианабад за участие в игрите.

Related posts

Държавно първенство по ски ориентиране

velingradnews

ЦСКА победи Чепинец Велинград, отменят няколко редовни гола на „армейците“

velingradnews

За четвърти път на 8 октомври 2016 г. Общ. Ракитово, МКБППМН, СК“Левски” – Ракитово и сдружение “Суткя”-Ракитово ще проведат Планинския лекоатлетически полумаратон “РЕМОВО – БЛАТЦА – РАКИТОВО” в чест на 104 години от Балканската война

velingradnews
Loading Facebook Comments ...