Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • Спорт
  • Повече от 150 двойки участваха в турнира по спортни танци за купа Велинград
Спорт

Повече от 150 двойки участваха в турнира по спортни танци за купа Велинград

На 25 март под егидата на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев се проведе Държавен турнир по спортни танци, купа Велинград „Dance & Spa”. Организатори на събитието бяха Община Велинград, ОП „СИП и ТИЦ”, ЦПЛР, БФСТ и КСТ „Импулс”.
Кметът Коев официално откри турнира „ Купа Велинград“, като пожела успех на състезателите. Треньорите на КСТ „Импулс“ Мая Кондарева и Петър Милчев връчиха плакети, в знак на благодарност, на всеки един сътрудничил на клуба.
Лично президента на Българската федерация по спортни танци г-н Иван Деспотов, уважи събитието. 10 съдии които са с най-високия лиценз в България, оценяваха състезателните двойки в Гала турнира.
В състезанието бяха включени три кръга: „Изгряващи звезди”- за некартотекирани танцови двойки и танцови формации, Държавен турнир „Dance & Spa” за всички възрасти и класове и Гала турнир за купа „Велинград”. Участие взеха повече от 150 двойки от 11 града в България.
Финалистите бяха наградени от градоначалника д-р Коев, зам.-кметът Светла Томова, Директор на Дирекция „ХСД“ Марияна Зинкова, Директор на ЦПЛРК-ОДК-Велинград Катя Мирчева и Борис Станудин Директор на „СИП и ТИЦ”-Велинград.
Повече от 15 години не се е провеждало такова събитие във Велинград. Организаторите от „Импулс“ се стремят да превърнат Държавният турнир в Международен, който да се провежда ежегодно във Велинград.

Още снимки може да видите като натиснете ТУК

Related posts

Във Велинград бе открито Европейско първенство по ски ориентиране

Oбщински плувен турнир Цветница

Ученическите спортни игри стартират с турнира по тенис на маса

Loading Facebook Comments ...