Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Криминално

Полицията и Жандармерията провериха 823 лица във Велинград и Ракитово

Продължават съвместните действия между служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик и колегите им от жандармерията в Пловдив.

Вчера служителите проведоха полицейска операция на територията обслужвана от полицейското управление във Велинград. Патрулите обхваната периметъра на общините Велинград и Ракитово, като особено внимание беше обърнато на малките населени места. В рамките на около 12 часа са извършени проверки на общо 823 лица и 642 автомобила. Инспектирани са 53 търговски обекти, питейни заведения, хотелски комплекси и къщи за гости. Направен е контрол на дейността на пет охранителни фирми в района. Съставени са 76 акта за установени нарушения по различни закони и наредби, както и 49 фиша за нарушения на водачи по Закона за движение по пътищата. Двама мъже са задържани за срок от 24 часа. Съвместно със сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик вчера са иззети 2300 къса с цигари и около 0.7 килограма сух нарязан тютюн.

Related posts

Трима жители на велинградския квартал „Анезица“ са задържани заради противозаконно отнемане на микробус и кражба на животни

velingradnews

Трима са задържани за притежание на наркотични вещества

velingradnews

Две полицейски производства са образувани за незаконна сеч или превоз на дървесина

Loading Facebook Comments ...