Приключват ремонтните дейности по ул „Гоце Делчев“ във Велинград

Приключват ремонтните дейности по подмяна на водопровода по улица „Гоце Делчев“ във Велинград. Дейността е поета изцяло от страна на водното дружество в курорта. След репортаж на Телекабел ТВ, от община Велинград се ангажираха със спешни ремонти и по ул. „Райко Даскалов“.

Близо 900 метра амортизирани тръби са подменени с нови-полипропиленови по улица „Гоце Делчев“ във Велинград. През 150 метра са монтирани и пожарни хидранти. По този начин се очаква да бъде сложен край на честите ВиК аварии в района. Сега предстоят дейности по запълване на изкупите и асвалтиране. От общината са категорични, че това ще се случи във възможно най-кратко време. Успоредно с ул. „Гоце Делчев” се подменя и водопроводът по проблемната, но в квартал Каменица – „Йорданка Чанкова”.

Решаването на проблемите с водоснабдяването на Велинград остават сред приоритетите на кмета Костадин Коев. Това заяви лично той пред медиите и на последната пресконференция. Той се ангажира и с решаването на проблем, за който сигнализирахме в новините на Телекабел ТВ, свързан с окаяното състояние на ул. „Райко Даскалов“.

От ВиК дружеството в курорта продължават дейностите по подмяна на тръбопроводите от водоем „Нежовица“. По този начин ще бъде подобрено водоподаването в квартал „Каменица“, категоричен е градоначалникът.

Телекабел ТВ

Loading Facebook Comments ...