Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Любопитно

Радилово, Дорково, Костандово и Велинград спорят за „Духа на България“

Фестивалът на кешкека в Радилово, фестивалът за автентичен фолклор в Дорково, килимарницата на Парпулови в Костандово и ритуалът за писане на яйца във Велинград, са сред номинираните в категория „Духът на България“ в тазгодишните награди на Министерството на туризма. Всеки от вас може да избере и подкрепи с гласа си един от представителите на нашия край – ТУК

Община Велинград е номинирана и в раздел „Община 2016 г. за балнео и СПА – туризъм“ – гласувайте – ТУК

Наградата е насочена към туристически организации, които произвеждат или приготвят висококачествени продукти или предлагат уникални изживявания, използвайки приоритетно местни/локални суровини, ресурси и традиции и които допринасят за дългосрочното устойчиво развитие на местната общност.

В категорията могат да се включват различни представители на туристическата индустрия като производители на типични храни и напитки, предлагащи туристически продукт, места за настаняване, туристически атракции/обекти, туроператори, типични заведения за хранене, винарски изби, занаятчийска работилници и др. Всички участници трябва да предоставят възможност за посещение и/или консумация/дегустация или друг вид опит (например розобер).

Победителите ще бъдат обявени на специална церемония и ще бъдат публикувани на страницата на конкурса.

pzdnes.com

Related posts

15 немски журналисти във Велинград

velingradnews

Цигов чарк се напълни с празнуващи, температурата е минус 7 градуса

velingradnews

Ден изпълнен с много труд и удовлетворение за ученици и учители от ПГГС „ХРИСТО БОТЕВ“

velingradnews
Loading Facebook Comments ...