Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
novini Uncategorized

Тарашат за цигари без бандероли

Над 2 500 кутии цигари без бандероли бяха открити при полицейски акции през изминалата седмицана територията на РПУ – Велинград. На 10 август 1370 кутии от акцизната стока бяха намерени при претърсване на жилището на 77-годишния велинградчанин З. Х. По-късно в магазин за хранителни стоки в Ракитово, собственост на 33 -годишната А. М., полицаите са намерили 745 кутии без бандерол и още 252 кутии с изтекъл срок на бандеролите.
Два дни по-късно отново в Ракитово бяха намерени още 273 кутии цигари от различни марки. Това стана при претърсване на жилището на Р. Т., 30 г. Откритите кутии цигари са иззети от полицията, а собствениците на жилищата и магазина са задържани за 24 часа. По трите сулчая се водят бързи полицейски производства.
Темпо

Related posts

Делата за междуфирмена задлъжнялост и дългове към банки – най-много в гражданското отделение на пазарджишкия окръжен съд

Географски дадености

Бареков: Атакуват ме брутално ГЕРБ, ДПС, много от действащите и незаспали структури на бившите и настоящи служби, Цветан Василев и глутница кучета с маргинална същност!