Активно продължават инициативите свързани с реализирането на програмата „Детско полицейско управление” и във Велинград

 Активно продължават инициативите свързани с реализирането на програмата  „Детско полицейско управление” и във Велинград

Активно продължават инициативите свързани с реализирането на програмата  „Детско полицейско управление” в Област-Пазарджик

И през втория учебен срок ежеседмично продължават да се водят занятия по  в  НУ „Никола Фурнаджиев“ гр. Пазарджик, СУ „Христо Ботев“ гр. Септември, СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр. Велинград, ОУ „Проф. Марин Дринов“ гр. Панагюрище и ОУ „Свети Патриарх Евтимий“ гр. Пещера.

Съвместно със служители от Районните служби „Пожарна безопасност и защита на населението”  се проведоха часове с учениците на тема „Защита от пожари, бедствия  извънредни ситуации“. С изключителен интерес доброволците подхождат и към часовете  по пътна безопасност, както и към темата „Събиране  на следи и веществени доказателства от местопроизшествие“ .

До края на месец април служители от Регионалната здравна инспекция в Пазарджик ще запознаят учениците с вредите от употребата на алкохол.

Младежите от Българския Младежки Червен Кръст и инструкторите по лична полицейска защита вече усилено подготвят доброволците от детските полицейски управления  за предстоящото „Първо областно състезание на ДПУ при ОДМВР- Пазарджик“, което ще се проведе на 13.05.2017г. в спортна зала „Васил Левски“ гр. Пазарджик.

 

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *