Благотворителният концерт „Завинаги с нас-деца помагат на деца”, поставя началото на ежегоден фестивал, с благотворителна цел

 Благотворителният концерт „Завинаги с нас-деца помагат на деца”, поставя началото на ежегоден фестивал, с благотворителна цел

На 5 август /събота/  от 20:00ч. на градския стадион във Велинград, се проведе благотворителен концерт „Завинаги с нас-деца помагат на деца”. Той бе във връзка с Национална кампания 2017г. и протече под мотото „Понякога една детска усмивка е всичко”- в чест на загиналите и пострадали служители в системата на МВР при изпълнение на служебния си дълг и в подкрепа на техните деца.

Организатори на събитието са Община Велинград и Форум „Възможност за бъдеще”.

Кметът д-р Костадин Коев в приветственото си слово каза: „Това е една кампания, която изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без родител. Заявявам подкрепата на Община Велинград към тази кауза и се надявам  всички заедно да успеем да се обединим и с общи усилия да бъдем съпричастни към това благородно дело.”.

Д-р Коев изрази и желанието си, този концерт да постави началото на ежегоден фестивал, с благотворителна цел, който ще се провежда всяка първа седмица на месец август и със събраните средства да се подпомагат деца на служители, както от системата на Министерство на вътрешните работи, така и на Министерство на отбраната, загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг.

В светлата каузата се включиха Румънеца и Енчев, Мариета Манолова,Вензи, Рени, Мариам Маврова, Атанас Колев, Искрен Тончев – Искрата, Анджелина Денчева, Мирела Ганчева, представителен духов оркестър и мажоретен състав „Димитър Мечев“, Иванка Средкова от трио „Парадайс“, спортен клуб „Импулс“ и ДЮВИШ „Звънче“.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *