Божинов откровен: Много хора ме предадоха

 Божинов откровен: Много хора ме предадоха
Имам грях към децата си, призна футболистът
Нападателят на Партизан Валери Божинов призна, че е бил предаван често от приятели и близки. Головият хищник разкри душата си и се разплака, когато заговори за двете си деца.

„В личен план съм имал грешки, в професионален план съм имал грешки. Имах възможността да съм сред най-великите футболисти. Но с мениджъри, хора от футбола, явно съм ги послушал и сгреших. Много хора ме предадоха в тези 30 години“, разказа Валери пред Нова телевизия.

„Не мога да кажа, че имам приятели, хора, на които да разчитам. Тук, в България, много хора ми забиха нож в гърба. Винаги искам да помагам, но тези същите хора ме излъгаха и после все едно нищо не е било“, каза още той.

„След като си тръгнал по пътя на футболиста, е по-добре да си сам, отколкото да си с хора, които те предават. Явно са го правили за популярност. Мисля, че приятелите са ме предавали повече от жените“, коментира футболистът.

Божинов каза още, че има две прекрасни деца и не може да каже нищо лошо за бившите си съпруги, които се грижат за Валери и Никол. „Това са две жени, които до края на живота си ще уважавам. Ние няма какво да делим, а трябва да помогнем на децата си да израснат добри“, допълни той.

Футболистът призна, че има грях към децата си. „Исках да им спестя това, което съм изживял като малък. Но не се получи, растат като мен – далеч от баща си. Когато съм вкъщи и съм сам, плача за тях. Винаги, когато съм свободен, прекарвам времето си с тях. Те ме карат да се чувствам много добре, зареждат ме позитивно. И когато се върна на работа, на тренировки, на терена – друг човек съм.“

Подробности четете на Gol.bg

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *