Велинград посрещна 250 спортисти от третата възраст за Зонален преглед на клубовете за здраве и дълголетие

 Велинград посрещна 250 спортисти от третата възраст за Зонален преглед на клубовете за здраве и дълголетие

Положителна енергия и спортна атмосфера изпълни залата на градския стадион във Велинград. Повече от 3 часа 13 отбора от различни краища на България показаха своите гимнастически композиции и доказаха, че спортът възпитава не само физически, а и морално.

Зоналният преглед по спортна гимнастика на клубовете ,,Здраве и активно дълголетие“ от Южна България бе открит с изпълнение на мажоретен състав към представителен духов оркестър ,,Димитър Мечев“ с ръководител Биляна Масларова. Овации събраха и малките двойки на КСТ „Импулс“ с ръководител Мая Кондарева.

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев пожела успех на всички и изрази своята подкрепа към спортистите. Обърна се специално към СК „Здраве и дълголетие” Велинград по повод 15 годишнината на клуба с думите „Легнали сте ми на сърцето!”. Приятелството ми с вас е отдавна и ще продължава още дълго”.Председателката на клуба Люба Зинкова му благодари от сърце за подкрепата и му връчи плакет.

Специални благодарности и плакети от председателя на Българската асоциация „Спорт за всички„ Ирен Цветкова получиха също и г-жа Цвета Спасова за прекрасната организация на събитието и председателя на Общинския съвет г-н Бельо Мандраджиев, по повод 70 години от основаването на Велинград.

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *