Владо Пенев качи 25 кг за “Под прикритие”

 Владо Пенев качи 25 кг за “Под прикритие”

Изключително драстична промяна направи Владо Пенев с външния си вид. Не само че пусна доста дълга коса и брада, но и качи 25 кг. И преди големият актьор е показвал, че може много да се промени за някоя роля, а сега това ще видят зрителите още в първия епизод на дълго чакания пети сезон на “Под прикритие”.

В официалния му трейлър актьорът в образа си на комисар Попов се появява за секунда, и то без много да се вижда лицето му, за да бъде пълна изненадата. А сега, няколко месеца след като вече снима, актьорът успява да свали доста от натрупаните килограми – пак заради сюжета на сериала.

Героят му комисар Попов е в затруднено положение – прекарва дните си в ареста, след като застреля мафиота Джаро. Но страда заради нещо още по-голямо – смъртта на единственото му дете Зорница.

Не само той минава през сериозна промяна. Друг образ – Куката, изигран блестящо от Мариан Вълев, също в началото на сезона е с дълга и прошарена брада. Актьорът не се бръсне няколко месеца, за да е съвсем реалистичен на малкия екран.

Към добре познатите герои отново има нови попълнения. Силвия Петкова, която участваше в тийнейджърския сериал “Революция Z”, ще гони престъпниците с колегите си полицаи. Христо Петков е новото лошо момче, дясна ръка на Иво Андонов (Захари Бахаров). Персонажът му Рони е доста страшен не само заради татуировките, но и заради домашния любимец – гарван. Птицата е съвсем истинска – името ѝ е Оскар. Заради сцените с нея екипът поставя огромна клетка – колкото човешки ръст, на покрива на 17-етажна сграда в София. Рони храни любимеца си с мъртви гълъби, но от продукцията уточняват, че нито едно животно не е пострадало по време на работата.

В новия сезон пак ще има много екшън сцени, преследвания с коли, престрелки. Той тръгва на 20 март в най-гледаното време – веднага след централната емисия “По света и у нас”, и ще се излъчва пак по БНТ 1.

24chasa.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *