Водата във Велинград лекува рак

 Водата във Велинград лекува рак

„Излекувах се от рак на отделителната система, а мъжът ми продължава да се бори с подаграта, но пристъпите му преминават бързо благодарение на водата, която се намира срещу къщата на Николай Гяуров във Велинград”.

Тези думи на своята читателка цитира „България Днес” Димитрина Кюркчиева, която от почти година прави собствено лечение с полезната вода.

Лековитата вода се намира срещу къщата на Николай Гяуров в града

„Преди година ми откриха проблем в отделителната система. Къде ли не обиколих, ходих при всякакви билкари и знахари, накрая сама си назначих лечение. Познах да пия водата, която блика на ул. „Хан Аспарух”, обяснява 63-годишната Димитрина. Тя също е от Велинград, но чула от съседка, че водата, която тече именно в това корито, е най-лековитата за отделителната система.

„Почнах само такава вода да пия. Половин година пия от нея, после два месеца почивам. Накрая отидох на лекар и се случи чудото х- туморът ми се беше стопил. Ще продължа още малко с лечението, но искам хората да знаят, че не само аз се оправих с тази вода, има и други”, обяснява жената.

Минералната вода, която тече пред къщата на именития ни оперен певец, е от улични чешми. Те се намират от двете страни на парка. След разкритието на г-жа Кюркчиева от кметството на Велинград обясниха, че Министерството на здравеопазването отдавна е изследвало водата и се оказало, че тя лекува и други заболявания поради високата си алкалност.

„Мъжът ми пие от водата, когато го хване кризата на подаграта. По-бързо му минава”, споделя г-жа Кюркчиева.

 

 

lekuvai.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *