Готвят и шести сезон на „Под прикритие“

 Готвят и шести сезон на „Под прикритие“
Михаил Билалов и Мариан Вълев обраха аплодисментите.

Българският сериал „Под прикритие“ ще има шести сезон, научи „Монитор“ от създателите на кримката по БНТ. Събота вечер беше истински празник за феновете на сериала, когато пред НДК те се снимаха с любимците си и изгледаха финалния епизод.

Димитър Митовски, който върна БГ киното обратно в играта с „Мисия Лондон“, а с „Под прикритие“ рязко вдигна рейтинга на БНТ, отново бе блестящ – повечето зрители са доволни от последната серия.

Режисьорът и продуцент най-сетне се реши да се раздели с един от трите си най-култови образа – Иво Андонов. Захари Бахаров, който влиза в кожата му, пропусна гала вечерта заради представление във Варна. В конферентна връзка обаче призна, че сериалът винаги ще бъде част от живота му.

Негова холограма посрещаше зрителите на входа на НДК в будка като стрелбище, а предимно тийнейджъри можеха да го стрелят със специален пистолет, докато той им се „подиграва“ всеки път с думите: „Пак не уцели“. От другата страна пък имаше още високотехнологични чудеса – още една холограмна фигура на Захари говореше на хората, а до него бяха тези на Ивайло Захариев, Йоана Темелкова, Бойко Кръстанов, Мариан Вълев, Владо Пенев.

Всички те на определени секунди изговаряха реплики от сезона. Почитателите им ги галеха по главата или си правеха селфита с тях.

Най-оглушителните аплодисменти бяха за Михаил Билалов, който си остава неповторим като топ мафиота Джаро и до голяма степен играта му осмисляше сериала. Колегата му Мариан Вълев също се радваше на ръкопляскания и молба за снимки с красиви момичета.

Христо Мутафчиев, разписал се с ролята на Миронов, пристигна малко преди прожекцията, спря се и се ръкува с охраната на входа, представи се и се поинтересува от техните имена.

Бойко Кръстанов, чийто герой е готов за нови подвизи според финала, се появи в светъл панталон и тъмносиньо сако в компанията на русокосата си приятелка Витория.

Ивайло Захариев обра точките със стройната си фигура, опакована в елегантен черен костюм. Актрисата Силвия Петкова пристигна с режисьора на сериите Зоран Петровски, като се държаха здраво за ръце и веднага предизвикаха съмнение дали не са сред пресните двойки в артгилдията. Тя бе заложила на ефирна тип плажна рокля в светли тонове в комбинация с кецове.

Според данните на БНТ над 3500 са били зрителите в залата в събота вечер.

„Смятам, че този край ще даде възможност за нови проекти, които БНТ ще може да направи със същото качество и стандарт, които показа с „Под прикритие“. Със сериала извоювахме място на обществената медия не само на европейската, но и на световната сцена – нещо, за което никой от нас не можеше и да си мечтае в началото“, заяви генералният директор на БНТ Вяра Анкова.

dnes.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *