Г-н Коев: С интерес следи всички публикации в социалните медии по повод управлението на града

 Г-н Коев: С интерес следи всички публикации в социалните медии по повод управлението на града

Уважаеми съграждани,
с интерес следя всички публикации в социалните медии по повод управлението на града.
Радвам се на засиления интерес на всички велинградчани към управлението на нашия град.Този интерес от страна на гражданите стимулира по-добро и по-качествено управление.
Задават се въпроси за уличната инфраструктура,коментира се нейното състояние,има постове свързани с това, което се случва,с това,което ни очаква! Благодаря за всичко това,тази ваша активност означава,че се интересувате и вълнувате какво се случва в нашия град.
Има множество въпроси какво,кога,как се случва с улиците“ Милош Папарков“, „Буков дол“,“Осми март“,“Трети март“?
Чувствам се задължен да отговоря и да Ви запозная,че има програма за реновиране на тези улици.Ще подменим подземната инфраструктура. До 28.09.2018 ще е ясен изпълнителят на тези дейности,а до лятото на 2019г улиците ще бъдат изцяло завършени. Използвам сегашния си пост, да информирам всички граждани,че през идващия месец Октомври,ще бъдат проведени срещи с всички заинтересовани граждани в читалищата на трите квартала Чепино,Лъджене и Каменица по теми свързани с промените в нашия град.Какво свършихме и какво ни предстои? Заповядайте на предстоящите срещи и задайте вашите въпроси.
Допълнително ще Ви информирам за деня и точния час на срещите ни.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *