Дипломираха се абсолвентите от випуск 2016 на Филологическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“

 Дипломираха се абсолвентите от випуск 2016 на Филологическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“

dav

На тържествена церемония в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ 162-ма бакалаври и магистри от Филологическия факултет получиха дипломите си за завършено висше образование.

Деканът на факултета проф. д-р Магдалена Панайотова откри тържеството и поздрави абсолвентите завършващи специалностите „Английска филология“, „Българска филология“, „Славянска филология“, „Приложна лингвистика“, „Чужд език и етнология“, „Педагогика на обучението по български език и по чужд език“, „Английски език и етнология“, „Филологически аспекти на работата в медиите“, „Превод и съвременна англоезична литература“ и „Английски език и антропология на Югоизточна Европа“.Тя пожела на дипломантите успех в професионалния и в житейския им път.

Поздрав за успешното дипломиране от свое име и от името на ректора на ЮЗУ „Неофит Рилски“, доц. д-р Борислав Юруков отправи зам.-ректорът проф. д-р Антони Стоилов.
„Трябва да бъдете горди, че успяхте с чест да завършите своето обучение. Това е първата отговорна крачка в живота ви и вие се справихте отлично“, с тези думи се обърна към абсолвентите проф. д-р Антони Стоилов. Той им пожела на добър път и успешна реализация в професионалната сфера.

Дипломите на абсолвентите от випуск 2016 връчиха деканът на Филологическия факултет – проф. д-р Магдалена Панайотова и нейните заместници – доц. д-р Антоанета Михайлова и доц. д-р Борислав Попов.

С успех 5.98 се дипломираха Борислава Балиова от специалност „Българска филология“ и Любима Мавродиева от специалност „Приложна лингвистика“.  Сред отличниците, които получиха плакетна университета са и Марио Соколов, Донка Узунова, Богомир Стоянов, Мария Стоянова, Камелия Кръстева, Биляна Димитрова, Надежда Димитрова, Симона Игнатова, Филиз Адем и Робертино Стоилов.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *