Директори на ЦПЛР от цялата страна се събраха на съвещание във Велинград

 Директори на ЦПЛР от цялата страна се събраха на съвещание във Велинград

Заместник-кметът на община Велинград Светла Томова откри Националното съвещание на директорите на центровете за подкрепа на личностното развитие от цялата страна, което ще продължи три дни и се провежда във Велинград. На него представители на Министерството на образованието и науката, директори на ЦПЛР, на центрове за кариерно ориентиране, астрономически обсерватории, планетариуми и училищни общежития ще обсъждат квалификацията на кадрите и ще се запознаят с готовите вече програми за творчески ваканции, националния календар за изяви по интереси, мерките за закрила на деца с изявени дарби и др.

Г-жа Томова поздрави домакините от Обединен детски комплекс – Велинград и се обърна към участниците с думите „ Благодаря на всички Вас за всеотдайните усилия, емоции и мъдрост, за магнетичната връзка с нашите деца! Нека любовта на Вашите възпитаници, бъде най-ценното признание за Вашия труд! Ползотворна работа!”.
Сред официалните гости на събитието бяха директорът на националния дворец на децата Татяна Досева и директортът на националното издателство „Аз-буки” – Надя Барух.

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *