Допълнителните 2 милиона лева от правителството ще бъдат изразходвани изцяло в интерес на хората от Велинград

 Допълнителните 2 милиона лева от правителството ще бъдат изразходвани изцяло в интерес на хората от Велинград

На 1 август, след мое искане, бяха отпуснати от Министерския съвет 2 милиона лева за реализиране на ремонти и обновяване на улици за община Велинград.
Категорично заявявам, че средствата ще бъдат похарчени прозрачно и изцяло за подобряване на средата и условията за живот за хората от Велинград и за многобройните гости на СПА столицата.
Държа да подчертая, че средствата които получаваме не са плод на политически протекции, а на работа от страна на мен и моя екип. Сегашното българско правителство никога не е деляло кметовете на такива от БСП, ДПС или ГЕРБ. Сегашното правителство подпомага работещите кметове без значение от тяхната партийна оцветеност.
Средствата, които заделяме от нашата капиталова програма са крайно недостатъчни и помощта, която получаваме от правителството е повече от добре дошла. Реализацията на общинската „Водна стратегия“, довеждащият водопровод „Нежовица“, подмяната на водопроводната улична мрежа
са случват благодарение на средствата, предоставени от правителството. Подмяната на уличните настилки и тротоарите се осъществява, защото разполагаме с този ресурс от българското правителство. В очакване сме да бъде одобрено и искането ни за изграждане на алтернативен водопровод от карстов извор Клептуза.
Не искам да припомням за наследството, завещано ми от предходното управление подкрепяно от БСП, което остави на общината, задължения в размер на 22 милиона лева.
Успехите на община Велинград, не са свързани с политически протекции, а с неуморен труд и страшно много работа положена от мен и моя екип.

Д-р Костадин Коев
кмет на Община Велинград

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *