Дъщерята на Кичка Бодурова се снима по питон албинос

 Дъщерята на Кичка Бодурова се снима по питон албинос

Дъщерята на Кичка Бодурова шашна българските ѝ почитатели с поредица от еротични снимки. Доскоро фейсбукът на 21-годишната Кристи преливаше от невинни кадри с приятелки, докато онзи ден изневиделица се появиха няколко полуголи снимки на момичето, на които то позира по оскъдно бельо и демонстрира красивата си фигура и многобройните ефектни татуировки.

Всъщност Кристи се снима като фотомодел от няколко години. В момента позира за американски онлайн магазин за тениски, а от време на време и за списания и други издания.

Кичка Бодурова живее в Лас Вегас от 2001 г. и до 2013 г. не се беше прибирала за по-дълго в България. Една от причините в последните години да си позволява да стои по няколко месеца в къщата си в София, е фактът, че дъщеря ѝ Кристи е вече пълнолетна.

kich2 kich

Докато тя беше по-малка, майка ѝ не смееше да я оставя за дълго в Лас Вегас, макар че там за Кристи се грижи баща ѝ Крис.

По данни от социалната мрежа фейсбук, където Кристи е много активна, тя живее на квартира от миналата година. Майка ѝ обаче продължава да се грижи за нея и двете се виждат много често. “Едно от нещата, които ми липсва най-много, е готвенето на мама. Но за щастие, тя винаги има нещо готово за мен”, написа Кристи във фейсбук, малко след като обяви, че си търси съквартирант.

През април 2014 г. тя започва работа като хостеса в нов италиански ресторант във Вегас. Успоредно с това продължава да се снима като фотомодел. Но освен красива Кристи е и умна.

През май майка ѝ съобщи в социалната мрежа, че се е дипломирала от университета “Невада” в Лас Вегас. “Скъпо мое пиленце, ти се появи в моя живот толкова желана, толкова очаквана! Кариера, красота, любов бяха нищо пред това, че ти осмисли живота ми.

Извини ме, че бях строга, непрекъснато наставляваща, че те учех “няма не мога, има не искам”, че те лишавах от прекрасни ваканции и те водех всяко лято в моята родина… И незнаейки добре родния ти език, се мъчех да ти обясня, че няма по-скъпо нещо на света освен достойнството и колко е хубаво да спиш спокойно след всеки успешен ден… Че животът е даден на всеки, за да намери себе си”, написа тогава Бодурова в мрежата и добави: “Днес ти се дипломира и сълзите в очите ми бяха от радост и гордост.

Ти сбъдна една мечта и сега се отварят пътища за още по- големи! Стигни ги! Бъди силна, бъди умна и разумна, бъди себе си! Полети с твоите крила, а аз ще бъда вятърът под тях и ще бъда винаги до теб дори и след това!”

Кристи завърши журналистика и мечтата ѝ е да пише статии. Взела всичките си изпити само за 3 години и половина и така съкратила обучението си с цял семестър.

Преди университета Кристи завършва гимназия с пълно отличие – затова получава диплома, лично подписана от президента Барак Обама.

Докато била по-малка, майка ѝ била строга. Когато самата Кичка била тийнейджърка, баща ѝ също бил взискателен – в 9 вечерта я карал да се прибира вкъщи, нищо че вече била завършила гимназия.

И тя като него карала дъщеря си да заляга над уроците и дори няколко пъти я проверявала за наркотици. Но сега винаги когато Кристи иска да направи парти край басейна, Кичка реагира веднага. “Искам да дам на дъщеря си всичко, което мога, макар да съзнавам, че това невинаги е най-добрата тактика. Аз съм нямала нищо, дори кукла”, казва певицата.

И все пак тя не разглезила дъщеря си, макар че Кристи е израснала в охолство. Във Вегас Бодурова дава няколко апартамента под наем и живее в голяма къща – 500 квадрата, с басейн, домашен фитнес и голяма градина. Вместо това още от малка тя учела дъщеря си, че може да постигне всичко, което иска, но само ако е упорита и не се предава. Този урок самата тя научила от своята майка. “Тя винаги казваше: “Няма не мога, има не искам, спомня си Кичка. Когато Кристи била едва на 4 г., играели баскетбол за деца, но тя все не успявала да вкара топката. Тогава майка ѝ казала да затвори очите си и да си повтори три пъти наум, че може. Малко след това Кристи отбелязала първия си кош.

И оттогава постига всичко, с което се захване. Напоследък споделя в социалната мрежа, че вече се чувства голяма и по-отговорна и нощният живот и купоните вече не я влекат така, както допреди няколко години. Наскоро жълти издания писаха, че Кристи има проблем с наркотиците и дори през 2013 г. се похвалила във фейсбук, че не е пушила марихуана от 100 дни. Старият ѝ профил в мрежата обаче вече е изтрит и тя има нов, затова не е ясно дали това е истина, или просто поредната жълта клюка.

Кичка е близка с дъщеря си и познава всичките ѝ приятелки. Една от тях преди време дори искала да кръсти детето си на нея.

Певицата често излиза с дъщеря си. Наскоро Кристи сподели в социалната мрежа, че се е запалила по рисуването. Малко след това заведе и майка си на уроци и дори публикува снимка на Кичка с четка и бои в ръка.

Кристи има силна връзка и с баща си Крис. Той е богат гръцки бизнесмен, който от дълги години живее в Щатите. Няколко години след брака му с Кичка Бодурова двамата се разделят. Поне това се знаеше в публичното пространство. Сега обаче певицата говори за съпруга си не като за бивша, а като за настояща половинка, което означава, че са заедно. В профила на Кристи във фейсбук четем как миналата година, докато Кичка Бодурова беше в “Музикална академия”, баща ѝ Крис я помолил да си направят селфи, за да ѝ го пратят и да я разведрят. Тогава Бодурова разказа как Крис следял изявите ѝ на сцената на риалитито. По план той трябваше да я посрещне в България след края на шоуто, но не успя заради здравословен проблем. Певицата често публикува снимки от общите им почивки. През януари например двамата бяха на ваканция в Мексико сити и крайбрежния мексикански град Канкун на п-в Юкатан.

 

24chasa.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *