Д-р Костадин Коев, кмет на община Велинград – Човек на XXI век в категория „Публична администрация“

 Д-р Костадин Коев, кмет на община Велинград – Човек на XXI век в категория „Публична администрация“

На 21 юни се проведе официална церемония по връчването на международната награда „Човек на 21 век”. Кметът на Община Велинград  д-р Костадин Коев бе отличен със статуетка „Плодородие” в категория „Публична администарция”

За 15-а поредна година събитието се организира от програма „Произведено в България”. Наградата се връчва след прецизно  решение на компетентно жури в следните категории: „Производство”, „Производство-синя икономика”, „Производство и услуги”, „Спорт”, „Авангардно мислене”, „Изкуство”, „Арт креативен предприемач” и  категория „Публична администарция”.

Това е признание за упоритият човек, който с много труд върви напред към успеха. Призът се връчва на най-динамично   развиващите се общини и фирми, а основният критерии, по който се определят номинираните е прогресивно развитие.

Присъстващите на церемонията бяха поздравени от община Велинград с прекрасните изпълнения на грациозните танцьори от КСТ „Импулс“ и велинградският славей Мариам Маврова.Присъстващите  на церемонията бяха поздравени от община Велинград с прекрасните изпълнения на грациозните  танцьори от КСТ“ Импулс“ и велинграският славей Мариам Маврова

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *