Д-р Костадин Коев проведе изнесен приемен ден и в кв. Лъджене

 Д-р Костадин Коев проведе изнесен приемен ден и в кв. Лъджене

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев проведе поредната изнесена приемна среща с жителите на квартал Лъджене в Пенсионерския клуб. На срещата присъстваха общинският съветник Богдана Пашева, Директорът на ОП „СИП и ТИЦ“ Борис Станудин и ръководителят на отдел „Спортни имоти и бани“ към общинското предприятие Георги Минков.
Кметът запозна присъстващите с проектите и програмите, по които се работи и тези които предстоят. Присъстващите поставиха свои проблеми. Според тях трябва да се помисли за подрязване на дърветата на бул. „Хан Аспарух“, да се спре замърсяването от минаващите каруци през централната градска част, и ограничаването на паркиралите коли по тротоарите на ул. „Юндола“. По инициатива на д-р Коев преди време отново бе пусната минералната чешмичка пред старата пожарна, но сега водата не тече постоянно, защото няма налягане, а това е важно за хората в квартала и проблемът трябва да се отстрани. Обсъдиха се болезнени теми като Културния дом, Клептуза, сметопочистващата фирма „Еко-Титан“, подсигуряването на спортни площадки и терени.
Д-р Коев се обърна към гражданите с думите „Всичко ще си дойде на място, работи се по всеки един въпрос, във всяка една точка на града! Няма как проблеми трупани с години да се решат за толкова кратко време!“ и апелира за търпение, разбиране и доверие към местната власт.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *