Евгени Янкулов: „Благодаря на всички, които подкрепиха OFFROAD – Велинград 2019!“

 Евгени Янкулов: „Благодаря на всички, които подкрепиха OFFROAD – Велинград 2019!“

След адреналина, еуфорията и емоциите от приключилия Втори офроуд събор – Велинград 2019, сядаме на чаша кафе с Евгени Янкулов и съпругата му. Той е Председател на клуб OFFROAD 4X4 VELINGRAD.

Още от малък се увличал по моторите, а днес този интерес е превърнал в свое хоби. Миналата година решили с приятели да направят офроуд събор във Велинград.

Със съдействието на кмета д-р Коев и със собствени средства на Микро язовира събират почитатели на екстремните изживявания.

„Знаех, че ще е много трудно да се направи организацията на подобно събитие. Теренът беше тежък, а и времето беше лошо, но направихме първата крачка.“, казва Евгени.

След това естествено идва и решението да си направят собствен клуб. Петър Статев, Стойчо Кутларски, Мирослав Арапов и Йордан Пиндев са членове на Управителния съвет, а в клуба вече членуват над 30 души.

„Изключително съм доволен от организацията, която направихме тази година. Над 300 автомобила участваха в събота на разходката, а на състезанието в неделя 80 екипажа премериха силите си. 70 от най-атрактивните возила бяха представени на изложението пред х-л „Здравец. Искам да изкажа нашата благодарност на кмета д-р Костадин Коев, на служителите на полицията, които перфектно си свършиха работата, както и на спонсорите: Община Велинград, хотел „Здравец“, „Рувен транс“, Лебедка БГ, Гуми 4Х4, „Транс Тупаров“, „Еко пелети – Велинград“, CF Мото, „Поларис“, „Beef meat – Велинград“, ЗК „Доверие“, „ДиДиКо“, „Изи кредит“, КОСЕР, Goto, Сладкарници „Меги“, „Деймос ТВ“, „Ива дизайн“, „Акустик саунд груп“ и Central Bar&Dinner.“

След прекрасните отзиви за проявата от участниците и публиката, целият клуб е още по-мотивиран за следващата година. Междувременно не спират да участват и на състезания, които се провеждат в България и чужбина.

На 14-ти април /неделя/ от 9.00 ч., отново на Гергевана ще се проведе регионално състезание по офроуд, което отново ще се превърне в истински празник, категоричен е Евгени.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *