Засияха светлините на коледното дърво във Велинград

 Засияха светлините на коледното дърво във Велинград

От 17:00 часа на площад „Николай Гяуров” с празничен концерт под надслов „На Коледа светът е благодарност! И чака да го изречем! С душа!„ бе дадено началото на тържественото запалване на светлините на красивата коледна елха.

За доброто настроение, с невероятните си изпълнения, се погрижиха децата от Театрално студио и „Хор на малките“ при обединен детски комплекс- Велинград, Йоан Каръков, Мажоретен състав към Представителен младежки духов оркестър ,, Димитър Мечев, талантливите ни деца от ДЮВИШ,,Звънче” и вокална група „Караоке“, грациозните танцьори от Спортен клуб ,,Импулс” и ДЮАНПТ Зравче-Венче при НЧ „Васил Левски 1904”. Невероятно огнено шоу изпълниха артистите от ,,ДИВИНИТАС”. Светеща снежна принцеса грейна в центъра на СПА столицата.

За изненада на малчуганите пристигна и дядо Коледа, който ги поздрави и им донесе лакомства. Усмивките грееха по лицата на палавниците, които чакат нетърпеливо тези празници.

Кметът д-р Коев поздрави всички присъстващи, като им пожела: „Нека посрещнем коледните и новогодишни празници с надежда за по-добър живот, за повече късмет и радост във всяко семейство, във всеки дом, за благоденствие и плодородие.”

След като децата  изпълниха площада с празнично настроение настъпи обратното броене и запалването на светлините на Коледната елха.

Празникът завърши с традиционно българско хоро поведено от самия дядо Коледа.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *