ИСУ “Св Св Кирил и Методий” спечели купа „Велинград” в XXVI лекоатлетическа щафета

 ИСУ “Св Св Кирил и Методий” спечели купа „Велинград” в XXVI лекоатлетическа щафета

За 26-ти път по бул. „Съединение” се проведе традиционната лекоатлетическа щафета за купа „Велинград”. Тази година постовете бяха 24, а разстоянието – 2500 метра. В надпреварата се впуснаха 4 отбора от по 12 момичета и момчета.
На четвърто място с време 6,21 мин се класира щафетата на ОУ ”Хр. Ботев” и капитанът им получи грамота. Трети финишираха лекоатлетите на ИСУ „Васил Левски” с 6,15 мин. и получиха от секретаря на община Велинград Тодор Янков грамота и мрежа за баскетболното училищно игрище. На крачка от първото място с време 6,06 мин. се класира отборът на СУ „Методий Драгинов”. Те бяха наградени от заместник-кмета на община Велинград Исмаил Моллов с грамота и мрежа за волейболното игрище в училище. Носители на преходната купа „Велинград” тази година станаха момчетата и момичетата от ИСУ „Св Св Кирил и Методий” с време 5,58 мин. Председателят на ОбС-Велинград инж. Али Мареков връчи купата и грамотата, а подарък за училището са мрежи за игрището по футбол.
Благодарим за съдействието в организацията на РУП-Велинград, МБАЛ-Велинград, съдийския екип, учителите, минерална вода „Велинград“ и всички, които подкрепят спорта.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *