КАТ Велинград задържаха водач предложил им подкуп

 КАТ Велинград задържаха водач предложил им подкуп

DSCN5324 DSCN5319

За пореден път пътни полицаи при полицейското управления във Велинград задържаха водач предложил им подкуп. Случката се разиграла вчера около 14.00ч. на улица в Костандово. Органите на реда спрели за проверка „Лада”, управлявана от 32-годишният жител на Разлог И.Б. Полицаите констатирали нарушения по Закона за движение по пътищата и предприели действия по съставянето на акт на водача. Той обаче решил да избегне санкциите и за целта подхвърлил на предната седалка на служебния „Опел Астра” две банкноти с номинал от 50 и 20 лева. Секунди по-късно белезниците щракнали на ръцете му. На място пристигнала и дежурна група, която извършила оглед и иззела парите. Спрямо И.Б. се води бързо полицейско производство.

Полицаи от курорта са задържали и мъж притежаващ наркотични вещества. Тази нощ в центъра на града автопатрул спрял за проверка „Фолксваген” с водач велинградчанинът Н.К.- 54г. униформените установили, че мъжът държи опаковка със сухо тревисто съдържание, което при наркотест реагирало положително на марихуана. Под едната от седалките на возилото е намерена и хартиена опаковка с амфетамин. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан в ареста за срок от 24 часа.

Вчера сутринта екип от служители в сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик извършили претърсване в къща, намираща се в пазарджишкото село Мало Конаре. Така било установено, че собственичката съхранява вътре 42 къса с цигари и около 600 грама сух нарязан тютюн, всичките без бандерол. Акцизната стока е иззета, а спрямо жената е образувано бързо производство.

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *