Кметът на Медени поляни отрязал тока на бедно семейство, не гласували за ГЕРБ

 Кметът на Медени поляни отрязал тока на бедно семейство, не гласували за ГЕРБ

Семейство от с. Медени поляни с болно дете, бяха оставени по най-бруталния начин без ток, защото не са изпълнили заръките на местния кмет Абдула Абдулах – как да гласуват на евроизборите. Късно снощи получих сигнал от притеснени родители, които се грижат за болното си дете, че са оставени без ток от кмета на с. Медени поляни, съобщи общинският кмет на Сърница Неби Бозов.

Семейството е включено към трафопоста на кметството и редовно им се фактурират изразходваните количества ел. енергия. Документът, който Абдулах издавал на всички вързани към кметството е хвърчащ ордер. По този начин той държи в подчинение цялото село.

Без писмено предупреждения, еднолично кметът на селото им спира тока, защото не са го послушали за коя партия да гласуват на отминалите избори за Европейски парламент, пострадалото семейство е единственото, което се е осмелило да разкаже това, защото детето им е болно и без ток те не могат да карат дълго. 

„След мое обаждане късно снощи и молба към кмета до изясняване на случая да се пусне ток на семейството получих отговор – „Няма да имат ток, който и да ми се обади“. Обясних му, че с действията си застрашава живота на едно невинно дете, но отговорът пак беше същият и накрая въпросният господин си изключи телефона. Със съдействието на съседката им Казима Двяук, включили се доброволно служители на общината, семейството вече имат ток от независим от кметството източник. Още в понеделник ще разпоредя цялостна проверка на Кметство с. Медени поляни, за начина на стопанисване и управление на общинската собственост, която някой вече си е помислил, че му е лична.

С резултатите от проверката ще запозная всички отговорни институции и ще настоявам за строгост на закона. Ще запозная и премиера на Република България г-н Борисов, защото той обеща, че ще „РЕЖЕ ДО ДЪНО“ и ще изкорени от ГЕРБ моделите „ЦЕКО ЧОЧЕВ“ И „МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“. – допълва Неби Бозов. 

Само за справка ДПС в този район печели над 200 гласа, а ГЕРБ – едва 75.

Ще сезирам Прокуратурата и всички институции в понеделник, каза още Неби Бозов.

Източник: pzdnes.com

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *