Кой и защо премахна дърветата по ул. “Владо Черноземски” във Велинград?

 Кой и защо премахна дърветата по ул. “Владо Черноземски” във Велинград?

Кой и защо отряза дърветата по улица “Владо Черноземски” във Велинград. В продължение на дни спорът по темата тече в социалните мрежи, а отговорът даде днес при своя инспекция на ремонтните дейности по улицата кметът Костадин Коев.

Работата по реконструкцията на улица “Владо Черноземски” продължава и днес. Пред екипа ни кметът на Велинград Костадин Коев заяви, че желанието му е тя да се превърне като продължение на централния булевард “Съединение”. След приключване на ремонтните дейности, улицата ще бъде обновена, осветена, широка и чиста, обеща Коев. Градоначалникът инспектира строителните дейности в присъствието на медиите, а пред хората живеещи в района отговори и на въпросите свързани с отрязаните дървета.

Според хората отрязаните дървета са били стари, изгнили и са представлявали реална опасност за всички. Хората са категорични, че всички живущи в района са пожелали премахването на старите дървета. А сега очакват и саниране на трите блока по улицата, което ще завърши цялостното обновяване на района.

http://telemedia.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *