Купата на Благотворителния турнир по мини футбол във Велинград има първия си притежател

 Купата на Благотворителния турнир по мини футбол във Велинград има първия си притежател

Измина една футболна седмица, наситена с много емоции и спортен хъс. След 23 срещи станаха ясни победителите в Първия благотворителен турнир по мини футбол, който бе организиран от община Велинград, със съдействието на БАМФ, минерална вода „Велинград“, ОП“СИПиТИЦ“, РУ „Полиция“, МБАЛ Велинград и коректното реферство на Съдийска колегия – Пазарджик. Последните два двубоя под съдийството на Васил Лукаев определиха медалистите.

На четвърто място от 14 отбора се класира тима на „ОП“ СИП и ТИЦ „. Те получиха грамоти за участието си в турнира от зам. – кмета на община Велинград Атанас Палигоров. Трети се класира отбора на община Велинград. Бронзовите медали бяха връчени от младите надежди на ФК“ Чепинец“ и носители на награда “ Спортист на 2018г“ Ивайло Горанов и Георги Коев. Сребърни медалисти станаха футболистите на хотел „Двореца“ и както бронзовите медалисти получиха право на участие в „Лига България по мини футбол“ .


Първият носител на Благотворителната купа, златни медали и директно участие в „Шампионска лига на България по мини футбол“ заслужи тимът на малкия бизнес – отбор“ Играчи“. Купата бе връчена от г-н Палигоров.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *