„Мис Мерилин” търси най-красивата в СПА столицата на Балканите Велинград

 „Мис Мерилин” търси най-красивата в СПА столицата на Балканите Велинград

Кастингът за хубавица №1 на Велинград ще е на 7 август, а конкурсът – на 26 август в парк-хотел „Арте”

ВЕЛИНГРАД. Най-добрият модел на България за 2012 година Краси Гешева търси заедно с екипа си най-красивото момиче в СПА столицата на Балканите, което ще се окичи с титлата „Мис Велинград 2017” в първото издание на конкурса за красота . Той вече е част от веригата „Мис България” и организаторите му имат амбицията да го превърнат в най-грандиозното светско събитие, организирано някога в прочутия с лековитите си минерални извори роден курорт.  Кастингът за участие в надпреварата за короната „Мис Велинград 2017” ще се проведе на 7 август (понеделник) от 17.00 часа в местното читалище „Отец Паисий 1893”. , а самият конкурс  ще е на 26 август (събота) в Спа хотел  “Арте”. Хубавицата, която ще спечели короната, ще има привилегията да представя СПА столицата на Балканите на националния конкурс „Мис България”, създал през годините куп звезди. Конкурсът е шанс за всички дами на възраст от 16 до 26 години от региона на Велинград, който се слави с изключително красивите си жени.

Безспорно една от тях е и главната организаторка на първото официално издание на „Мис Велинград” Краси Гешева. Велинградчанката стана популярна, след като спечели титли в едни от най-престижните конкурси у нас. През 2011 година чаровната брюнетка грабна короната в изключително атрактивния национален конкурс „Мис Мерилин” и в невероятната конкуренция на стотици родни хубавици. След това Краси Гешева бе сред финалистките на „Мис България 2012”, който течеше като реалити формат по родна телевизия.

Тя дори спечели титлата „Най-добър модел на България” и правото да представя страната ни на международни конкурси за топ модели. През годините Краси Гешева освен като модел и актриса се доказа и с бизнес нюха си, а през миналата година бъдещата психоложка и абсолвентка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” основа и собствена академия за млади дами. „‘Инициативата, която поемам в качеството си на моден мениджър, е да дам възможност за изява и развитие на младите ми съгражданки.

Велинград е прекрасно място, пълно с изключително красиви и умни момичета. А такъв конкурс за красота там отдавна не е провеждан. Затова реших да инвестирам от времето и енергията си, за да създам събитие, което да направи щастливи всички. Искам хубавата културна традиция – да се избира лице на града ни, да се възобнови.

Шансът, който ще се даде на победителката от „Мис Велинград” да участва във финала на най-престижния конкурс за красота у нас – „Мис България, е уникален. Много съм признателна на община Велинград, че ме подкрепи, за да стане този конкурс за красота реалност още това лято. А фактът, че събитието на 26 август ще бъде уважено от собственици и представители на най-големите модни агенции у нас, правят конкурса „Мис Велинград 2017” един огромен трамплин за момичетата, които ще участват в него”, коментира Краси Гешева.

 

 

Повече информация за академията за млади дами на Краси Гешева може да видите във видеото:  https://www.youtube.com/watch?v=eemUjfLihrg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *