Напрежение с духовия оркестър на Велинград

 Напрежение с духовия оркестър на Велинград

Ново напрежение около духовите оркестри във Велинград. Отсъствието на представителния състав “Димитър Мечев” от програмата за Гергьовден стана повод за множество обвинения към общинското ръководство.

Участието в празничната общинска програма на 6 май във Велинград на новосъздадения оркестър към ОДК, вместо представителния духов оркестър и мажоретен състав “Димитър Мечев” стана повод за поредния скандал в курорта. Възмутени, велинградчани обвиниха в пристрастие кмета Костадин Коев в опит за лансиране на състава на Катерина Мирчева. Обвиненията обаче са безпочвени според Илияна Гешева. Тя определи случилото се като голямо “недоразумение”. Пред медиите кметът Костадин Коев бе категоричен, че няма да приеме оставката.

В бъдеще комуникациите между общината и различните състави ще се случват по официален начин, за да бъде избегната друга подобна ситуация. Официално бе отправена покана към духовия оркестър и мажоретен състав “Димитър Мечев” да се включат в празничната програма на общината за 24 май.

http://telemedia.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *