Народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Гечев проведе приемна в Сърница

 Народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Гечев проведе приемна в Сърница

Народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Гечев проведе приемна в Сърница, съобщиха от пресцентъра на партията. Жителите на Сърница поискаха от депутата да съдейства за подобряване на инфраструктурата в общината и в частност да съдейства за рехабилитация на пътя Велинград – Сърница. Това е основната пътна артерия, по-която местните хора пътуват, за да ползват медицинско лечение в държавната болница във Велинград, услуги от Бюрото по труда и други поделения на държавната администрация.
Други от поставените въпроси бяха за съдействие за развитието на туризма в района и за начина на работа в Държавно горско стопанство „Селище“. Димитър Гечев пое ангажимент да запознае ресорните министри със състоянието на пътя Велинград – Сърница и да настоява за ускоряване на ремонта му, както и да рекламира Сърница като туристическа дестинация, заедно със Велинград.
Някои граждани поставиха пред Гечев свои проблеми от частен характер. Най-често хората се обръщат към народния представител с молба да съдейства за намирането на работа, както и за помощ при решаване на проблеми, свързани с местната власт.
На срещите присъства и общинският координатор на ГЕРБ Мустафа Аликанов. По традиция и следващия месец Димитър Гечев ще се срещне с жители на Сърница – най-новата община в област Пазарджик.

Агенция ФОКУС

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *