Пещерец и велинградчанин в надпреварата за UniChef

 Пещерец и велинградчанин в надпреварата за UniChef

Станимир Калинов от Пещера и Ангел Бакърджиев от Велинград се включиха в тазгодишната надпревара на конкурса UniChef.

За втори пореден път пещерецът Станимир Калинов ще се бори за приза UniChef, той отново се е класирал в първата двадесетица на престижния конкурс. Тази есен Станимир Калинов представя рецепта за Агнешко по Гергьовски. За да му помогнем да спечели състезанието, можете да го подкрепите – ТУК

Малко по-назад в класацията, но с шанс да излезе напред е велинградчанинът Ангел Бакърджиев. Той е възпитаник на местната ПГИТ „Алеко Константинов“, като през тази учебна година е зрелостник в специалността „Кетъринг“. За да го подкрепите, гласувайте – ТУК. Младият кулинар се представя с рецепта за Телешко филе с глзирана круша, мус от тиква, брюкселско зеле, горски гъби и боровинки, сос „Демиглас“. Той се състезава в категория Unichef Junior.

Кампанията “Стани UniChef” стартира на 01 Октомври 2017г. и продължава до 11 ноември 2017г. включително.

Кампанията се провежда на два етапа: първи етап в периода от 01 октомври 2017 г. до 31 октомври 2017 г. и втори етап от 08 ноември 2017 г. до 11 ноември 2017 г. Кампанията е разделена на две подкатегории: кампания за професионални готвачи (Unichef) и кампания за ученици, които се обучават в гимназии и техникуми с кулинарен профил (Unichef Junior).

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *