Приключват ремонтните дейности по ул „Гоце Делчев“ във Велинград

 Приключват ремонтните дейности по ул „Гоце Делчев“ във Велинград

Приключват ремонтните дейности по подмяна на водопровода по улица „Гоце Делчев“ във Велинград. Дейността е поета изцяло от страна на водното дружество в курорта. След репортаж на Телекабел ТВ, от община Велинград се ангажираха със спешни ремонти и по ул. „Райко Даскалов“.

Близо 900 метра амортизирани тръби са подменени с нови-полипропиленови по улица „Гоце Делчев“ във Велинград. През 150 метра са монтирани и пожарни хидранти. По този начин се очаква да бъде сложен край на честите ВиК аварии в района. Сега предстоят дейности по запълване на изкупите и асвалтиране. От общината са категорични, че това ще се случи във възможно най-кратко време. Успоредно с ул. „Гоце Делчев” се подменя и водопроводът по проблемната, но в квартал Каменица – „Йорданка Чанкова”.

Решаването на проблемите с водоснабдяването на Велинград остават сред приоритетите на кмета Костадин Коев. Това заяви лично той пред медиите и на последната пресконференция. Той се ангажира и с решаването на проблем, за който сигнализирахме в новините на Телекабел ТВ, свързан с окаяното състояние на ул. „Райко Даскалов“.

От ВиК дружеството в курорта продължават дейностите по подмяна на тръбопроводите от водоем „Нежовица“. По този начин ще бъде подобрено водоподаването в квартал „Каменица“, категоричен е градоначалникът.

Телекабел ТВ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *