Програмата на Радио „Фокус“ вече се излъчва и във Велинград на честота 101.2MHz

 Програмата на Радио „Фокус“ вече се излъчва и във Велинград на честота 101.2MHz

Най-голямата българска радиоверига „Фокус“ стартира своята 58 регионална радиостанция, която вече се излъчва на честота 101.2MHz за района на Велинград.

От днес жителите на града и района ще получават най-бързата и точна информация за всичко, което се случва в България, Балканите, Европа и света, както и възможността да поставят всички въпроси и теми, които ги вълнуват.
Със своите 58 точки на излъчване национална радиоверига „Фокус“ има най-голямо покритие на територията на страната сред всички частни радиостанции, а с пускането в експлоатация на радиостанцията във Велинград „Фокус“ продължава да реализира своята концепция за пълно покритие на най-важните транспортни коридори, преминаващи на територията на страната, като предоставя на своите многобройни слушатели и най-важната актуална трафик информация.
През последните десет години радиоверигата „Фокус“, която е собственост на едноименната Информационна агенция, изгради 13 собствени офиса в градовете София, Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Шумен, Велико Търново и Видин, в които се подготвят регионални емисии новини и регионални програми. Радио „Фокус“ излъчва общо над 240 емисии новини и редица специализирани политически, икономически, културни, исторически, развлекателни и музикални радиопредавания.
От 15 юни 2011 г. „Фокус“ излъчва и на територията на Южна Молдова, с цел съхраняването на националната идентичност на българското население в Бесарабия, като покрива районите на Тараклия, Кагул и Комрат в Република Молдова и на Болград и Измаил в Украйна.
Очаквайте скоро Радио „Фокус“ в градовете Ловеч и Царево.

Агенция ФОКУС

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *