Продължават дебатите за Клептуза

 Продължават дебатите за Клептуза

Дебатите по визията на Клептуза продължават. Това обяви кметът на Велинград Костадин Коев. Темата ще влезе за обсъждане от местните политици, след като приключат разговорите с неправителствените организации и гражданите депозирали свои предложения.

Не съм изненадан от интереса към общественото обсъждане за бъдещето на Клептуза. Това е символ на града и е нормално хората да имат мнение, категоричен е кметът Костадин Коев.

От началото на дебатите по темата Коев е категоричен, че крайното решение ще бъде на общинските съветници. Преди темата да влезе за дебати в местния парламент обаче предстоят още разговори. Те ще бъдат със сдруженията, неправителствените организации и гражданите, които са депозирали своите предложения за развитието на Клептуза.

Срещите на градоначалника с авторите на предложенията, входирани в общината в законовия срок ще стартира още през следващата седмица. Коев не се ангажира със срок кога темата ще влезе за обсъждане в Общински съвет, но обеща, че това ще бъде възможно най-скоро.

http://telemedia.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *