Тормозят Бойко Кръстанов

 Тормозят Бойко Кръстанов

Тормозят Бойко Кръстанов! Актьорът е на ръба на истерията и псува като каруцар в интернет! Той каза: „Да го духаш, боклук!“ Ето защо:
Скромният и тих Бойко Кръстанов дълги месеци търпял и не се оплакал, че в интернет му крадат самоличността. Луди фенове и нагли измамници се представят за Бойко Кръстанов във виртуалната реалност, като създават профили и страници с неговото име. След това крадат негови снимки, слагат ги и пишат лъжливи мисли от негово име.
Най-долното е, че тези измамници правят пари на гърба на Бойко. Благодарение на посещенията на заблудените фенове във фалшивата страница те събират мангизи с т.нар. кликбейт система – колкото повече посещения и онлайн трафик, толкова по-добре за наглеците.

„От известно време се чудя как да го кажа, без да изляза кифла, която отчаяно търси внимание. И без да е долна самореклама като тия хора, дето пускат всевъзможни новини, свързани с тях, сякаш на нас ни е абсолютно наложително да знаем, че червеното им е любимият цвят. Ама то пък вече не се издържа след години на „бойкокръстановци“ в нета! С всичко дотук горе-долу искам да кажа следното: „Да го духаш, боклук! Спри да ми използваш името за гадните си кликбейтове. Благодаря“, избухна носителят на награда „Аскеер“.
Иначе звездата от „Под прикритие“ получава покани да се върне в ирландския сериал „Ред рок“, който наскоро призна, че е напуснал. Неговите колеги актьори от Ирландия му пишат, че на всички им липсва и го искат обратно. Кръстанов призна, че поискал от продуцентите да махнат героя му от историята, защото не издържа на напрежението и графика на „Под прикритие“ и „Ред рок“.

 

bgdnes.bg

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *