Туристически брандове в надпревара за Балканските Оскари

 Туристически брандове в надпревара за Балканските Оскари

Сайтове за туризъм атакуват златните статуетки в сряда в София

Туристическите брандове на Балканите и сайтовете за туризъм ще бъдат отличени от  четвъртото издание на Балканските туристически Оскари, отбелязват организаторите ВИП Комюникейшън. 
Церемонията ще се състои на 5 декември в хотел Премиер Бест Уестърн София. 
Финалист в  категория Best Tourism Brand 2018 е компания Хом Кеър Хотелс – с управление на хотели както в известната ски дестинация –  Банско, така и в летните курорти по южното Черноморие. С позиции в най-желаните български и балкански дестинации компанията предоставя качество на туристическата услуга, съобразена с достъпна цена за всеки средностатистически европеец. С успешна вътрешната политика, свързана с мотивирането на служителите, се постига и отлична комуникация с клиентите.
Хом Кеър Хотелс приема за своя мисия да предостави на гостите на хотелите си мечтана почивка. С екип от високо мотивирани и квалифицирани специалисти, отговорност и задължение всеки гост да е удовлетворен. Екипът на фирмата се стреми да усъвършенства дейността си, доказвайки се като хотелиер, работодател и партньор.
Основна цел на Хом Кеър Хотелс е да предлага висококачествени туристически услуги както на българския, така и на чуждестранния пазар, превръщайки настоящите гости в лоялни и бъдещи клиенти. В краткосрочен план целите са да се популяризират и позиционират хотелите под шапката на бранда, с използването на специфични маркетингови похвати. Една от водещите цели е да предлагат оптимален пакет туристически услуги на достъпна цена за българския и международен пазар.
„Ние се стремим да създаваме отлична работна среда, в която нашите служители да бъдат мотивирани да се грижат за комфорта на нашите гости. Всяка година отваряме над 300 работни места за летния сезон, предоставяйки добри условия, които допринасят за качеството на живот далеч от дома. По този начин печелим освен лоялни клиенти и лоялни служители.
Социалната ни отговорност към заобикалящото ни обкръжение ни помага да разбираме нуждите на хората и техните предпочитания, което рефлектира в работната среда“, обобщават от Хом Кеър Хотелс.
Сайтовете за туризъм също ще бъдат отличени на церемонията. За кратък период от време „Фестивалите в България“ постави на туристическата карта значимите фестивални прояви и чествания в страната, като помогна превръщането им в реална дестинация за регионален и международен фестивален туризъм. Със своята всеобхватност и изчерпателност клъстерът предоставя безплатно богата база данни за фестивалите у нас – по региони, тематика и време, на българския и чуждестранен потребител. Подпомага локални, регионални и национални празници да придобият публичност и да бъдат посетени от максимален брой желаещи.
С тази си дейност „Фестивалите в България” прерастнаха в надинституционален и обществен пропагандатор и обединител, който реално подпомага развитието на този тип туризъм в страната. 
Финалист в конкурсната програма е и един от най-предпочитаните сайтове за пътувания – ТопОфертите. Той предлага най-добрите оферти за хотели, ваканции, екскурзии, почивки и услуги с невероятни отстъпки. Сайтът е носител на приз от третото издание на Lifestyle Awards за Най-предпочитана онлайн страница на 2017 г.

Българските туристи отново търсят предимно СПА-почивки, както и  морски екскурзии в България, Турция и Гърция. Не на последно място туристите все по-често избират обиколни  екскурзии в цяла Европа.

Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за  церемонията  Balkan Awards of Tourism Industry 2018. 
Подробности в сайта на организаторите:   http://vipcompr.com/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *