Хотел ЗДРАВЕЦ подари 6 ваучера за почивка на финалистите от OFF ROAD VELINGRAD 2019

 Хотел ЗДРАВЕЦ подари 6 ваучера за почивка на финалистите от OFF ROAD VELINGRAD 2019

Хотел ЗДРАВЕЦ бе един от организаторите на мегасъбитието на OFF ROAD събора във Велинград.

Ето и печалившите:

Мариана Бакалова

Евгени Семерджиев

Георги Шейнов

Никола Кузманов

Ивайло Стоянов

Мартин Методиев

Поздрави и Благодарности от името на Оф роуд клуб 4×4 Велинград

В почивните дни Велинград събра стотици фенове на екстремните преживявавания. Курортът бе домакин на второто издание на Офроуд събор 4х4. Участниците показаха умения в общо 6 категории.

Мощни машини, атрактивно трасе и много адреналин. Така накратко може да се опише изминалият Мотосъбор 4х4 Велинград. Във второто му издание се включиха общо 400 машини. Те се състезаваха в 6 категории – клас мотори, АТВ, джип Стандарт, Хард, прототипи и клас дами. И тази година организаторите бяха подготвили и изключително атрактивно трасе в местността „Гергевана“.

Участниците в събора също дадоха висока оценка за организацията на велинградския клуб и дори посочиха събитието като едно от най-добрите и мащабни в страната. За разлика от публиката, която се наслади на хубаво време, участниците съжаляваха за липсата на дъжд и кал.

Зад инициативата застанаха местни ентусиасти, множество фирми и общината. Организаторите са кетагорични, че подготовката на Офроуд събора е била доста трудна, но положените усилия не са били напразни, защото крайният резултат е на лице. И обещаха догодина събитието да бъде още по-добро и зрелищно.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *