Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Спорт

12 май – Ден на предизвикателството и българския спорт във Велинград

Българската асоциация „Спорт за всички” и община Велинград  организират на 12 май един весел Ден на предизвикателството. Той ще се проведе в Боров парк и ще започне в събота от  11 часа. Присъстващите ще могат да покажат своите умения в скачане на въже, въртене на обръч, хвърляне на топка в цел, скок на дължина и други. Малките колоездачи ще приложат на практика уменията си за безопасност на пътя, като предварително правилата ще им бъдат разяснени от представител на пътна полиция. Талантите на  КСТ „Импулс” ще научат участниците в мероприятието на първи стъпки в спортните танци. За всички ще има награди, а накрая и томбола. В организацията се включват и ЦПЛР – ОДК, клуб „Журналисти” с ръководител Иванка Дебелушина, МКБППМН към община Велинград, инспектор Харисков от Детска педагогическа стая към РУП- Велинград и представител на пътна полиция

„Арт център – Велинград” също се включва в Деня на предизвикателството. В събота след 12.00 часа вратите са отворени за безплатни посещения на курсовете в центъра. Треньорите ще ви очакавт по предварително определен график.

Related posts

Наградиха най-добрите отбори от ученическите спортни игри 2015-2016г.

velingradnews

За седемнадесети път Община Велинград организира ски състезание- “Ски бягане и ски алпийски дисциплини за ветерани и деца- Велинград”

velingradnews

Община Велинград се включи в Световния ден на ходенето

velingradnews
Loading Facebook Comments ...