Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Четирима апаши са в ареста за кражба на кабел, метална ограда и нафта
novini Uncategorized

Четирима апаши са в ареста за кражба на кабел, метална ограда и нафта

Крадци на метали и нафта бяха са задържани от велинградски и септемврийски полицаи.
В петък вечер екип на РУП-Велинград засякъл в района на парк „Вельова баня” съмнителен мъж. При последвалата проверка се установило, че Л. Л., на 52 години от курорта, е разкопал и демонтирал около 15 м електрически проводник. Крадецът е задържан за срок от едно денонощие в ареста. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.
В полицейското управление в Септември бил получен сигнал, че апаши са задигнали четири метални платна от оградата на местната Опитна станция по лозарство. Благодарение на проведеното разследване криминалистите заловили авторите на деянието – септемврийците М. И., на 26 години, и 19-годишният Т. К. По случая е образувано дознание.
Завеждащ на работна смяна в голямо промишлено предприятие в Панагюрище е заловен, докато извършвал кражба на дизелово гориво. В събота вечер охраната на завода засякла 46-годишния служител във фирмата К. Ф. от Поибрене, който тъкмо бил източил 47 л дизелово гориво от товарен камион, собственост на предприятието. Той е задържан в ареста, а дежурна група е извършила оглед на местопрестъплението. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.
 

Related posts

България рекламира СПА и балнеотуризма

Само 5 обекта с нарушения на наредбата за тютюнопушенето откриха инспектори от РЗИ – Пазарджик

Съдят бивш пожарникар за трудова злополука, при която 20-годишен намери смъртта си