ГОВОРИТЕЛЯТ на пазарджишката прокуратура Снежана Стоянова е единственият КАНДИДАТ за шеф на Районен съд – Панагюрище, за Велинград мераклии ПАК НЯМА

Говорителят на прокуратурата в Пазарджик Снежана Стоянова е единственият кандидат, подал документи в законовия срок за председател на Районен съд – Панагюрище. Другата вакантна длъжност в областта – Административен ръководител на Районен съд – Велинград, не е предизвикала ничий интерес.
Конкурсите са обявени от ВСС на 23 януари въз основа на решение на съвета от 15 същия месец и срокът за подаване на документи е изтекъл в края на миналата седмица.
Припомняме, че през миналата година ВСС обяви два поредни конкурса за същите длъжности в съдилищата в Панагюрище и Велинград, но на нито един от тях не се появиха мераклии.
Снежана Стоянова е придобила юридическа правоспособност през 2003 г. От 2004 г. до 2006 г. е била младши прокурор в Окръжна прокуратура – Пазарджик, а от 2006 г. до момента е прокурор в Районна прокуратура – Пазарджик. Участвала е в обучителни семинари на говорителите на прокуратурата и на други с различни теми като „Съдебна етика”, „Имидж на магистрата”, ОЛАФ, „Трафик на хора” и „Провеждане на конкурси за назначаване/повишаване в съдебната система”. Владее писмено и говоримо немски език.
 
videlinabg.com

Author: Екип vip-velingrad.com

Share This Post On
468 ad